Bjørkestølen er en 4-stjerners helårs familiecamping i Valdres, ved Golsfjellet. Campingplassen ligger lunt og fint til midt i Tisleidalen. Tomtene er store og utstyrt med EL- strøm, belysning, Kabel-TV og GRATIS trådløst INTERNETT.

Vi har naturlige og romslige bobilplasser / dropinplasser både langs Tisleia, men også oppe ved sanitæranlegget/resepsjonen. 

Vi har flotte turmuligheter for hele familien sommer som vinter. Det er mange muligheter tilpasset alle nivåer. Herfra kan man blant annet sykle på Mjølkevegen, eller ta turen inn til Jettegrytene.  Fine turer for små og store, både fjellturer, vandring og sykling. 

På vinteren har vi flotte preparerte skiløyper som går rett ut fra plassen. Her kan du gå milevis på ski i kupert terreng. www.skisporet.no 

Kort vei til alpinanlegg på Golsfjellet eller i Aurdal.

Velkommen til de gode opplevelsene! 

Sommercamp
01. mai - 01. sept
Kr. 7 500
Sommercamping kabel-TV og internett. Strøm kommer i tillegg.
Høst- og vintercamp
1. sept - 1.mai
Kr 10 000,-
Inkluderer ferdig oppbrøytet plass, strømpåsetting inntil et døgn i forkant, kabel-TV og internett. Strøm kommer i tillegg og blir fakturert etterskuddsvis.
Vogn/ bobil / telt
Kr. 350/195,- pr. natt
+ strøm

 

 

Sanitæranlegg / felleskjøkken 

Sanitæranlegg inneholder blant annet vaskerom med tøyvaskemaskin og  tørkeskap m.m. 

Vi har to moderne, store familierom. Det ene er barnevennlig med barnetoalett/vask/stelleplass og fine figurer på veggene, veldig stas for småtrollene!

I 2018 ble det bygd et nytt felleskjøkken og familierom i servicebygget. Kjøkkenet er til fri bruk for alle plassens gjester. Her finner alt man trenger av kjøkkenutstyr. 

 

Kontakt oss

Egen fiskedam

Sentralt på plassen er det anlagt en stor dam. Her slippes voksen fjellørrett på forsommeren, og plassens gjester får fiske denne gratis. Her er også båtbrygge og tråkkebåter som kan leies.

Jente Fiske I Dammen Områdekart Nytt 2023
Peiskos

Resepsjon / Kro

Stølskroa er en kombinert Gastropub / kro, og resepsjon. Vi har en stor uteplass hvor man kan kose seg i solveggen sommer og vinter. 

Her er det en lun og koselig atmosfære med fyr på peisen, trivelig musikk og hyggelig stemning.

Store vogntilbygg

Ønsker du vogntilbygg eller etablering av plass, ta kontakt med oss, så ser vi på mulighetene sammen. 

Ncctopcamp Nafcamp Nhoreiseliv Valdres Valdresgolf Miljofyrtarn